Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
petak, 22. novembar 2013. 15:09

Održana 35. śednica Odbora za ekonomiju, finansije i budžet

Razmotreni predlozi finasijskih izvještaja sa izvještajima o radu nezavisnih regulatornih tijela


Na danas održanoj 35. śednici, Odbor za ekonomiju, finasije i budžet razmotrio finasijskih izvjestaja sa izvještajima o radu šest nezavisnih regulatornih tijela za 2012. godinu.
Odbor je nakon rasprave odlučio da predloži Skupštini da prihvati: Predlog finansijskog izvještaja sa izvještajem o radu Agencije za elektronske komunikacije i poštansku djelatnost, Predlog finansijskog izvještaja sa izvještajem o radu Agencije za elektronske medije, Predlog finansijskog izvještaja sa izvještajem o radu za Regulatorne agencije za energetiku, Predlog finansijskog izvještaja sa izvještajem o radu Agencije za nadzor osiguranja, Predlog finansijskog izvještaja sa izvještajem o radu Agencije za ljekove i medicinska sredstva, kao i Predlog finansijskog izvještaja Komisije za hartije od vrijednosti.
Odbor je, takođe, odlučio da predloži Skupštini da da saglasnost na Statut Agencije za elektronske komunikacije i poštansku djelatnost.