Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
petak, 14. mart 2014. 15:12

Delegacija Skupštine Crne Gore na sastanku predśedavajućih odborima za proizvodnju, trgovinu i pomorstvo nacionalnih parlamenata država članica Evropske unije

Atina, 16-17. mart, 2014.

U okviru parlamentarne dimenzije polugodišnjeg predśedavanja Grčke Savjetom Evropske unije, u Atini će se 16. i 17. marta 2014. godine, održati sastanak predsjedavajućih odborima za proizvodnju, trgovinu i pomorstvo nacionalnih parlamenata država članica Evropske unije.  

U fokusu sastanka biće: Strategija Evropske unije za podsticanje rasta i zapošljavanja u pomorskoj i obalnoj ekonomiji - „Plavi“ rast, značaj Evropskih transportnih mreža, kao i mogućnosti za stvaranje povoljnijih uslova za finansiranje malih i srednjih preduzeća.

Sastanku će prisustvovati predśednik Odbora za ekonomiju, finansije i budžet Skupštine Crne Gore, mr Aleksandar Damjanović i član Odbora, mr Damir Šehović.