Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
subota, 24. maj 2014. 13:09

Održana 57 śednica Odbora za ekonomiju, finansije i budžet

Razmotrena Informacija o vršenju parlamentarnog nadzora nad Zakonom o finansiranju političkih partija, u skladu sa članom 32a Zakona o finansiranju političkih partija.

Odbor je na inicijativu poslanika Srđana Milića održao śednicu na kojoj je nastavio aktivnosti u vezi sa sprovođenjem parlamentarnog nadzora nad primjenom Zakona o finansiranju političkih partija koji vrši u skladu sa članom 32a Zakona o finansiranju političkih partija. Odbor je na današnjoj sjednici razmotrio i predstavku (br. 00-63-7/14-50)

Zaključeno je da Odbor kroz mehanizme člana 68 Poslovnika Skupštine Crne Gore i člana 19c Zakona o finansiranju političkih partija zatraži određene informacije, neophodne za odlučivanje oko predmetnih inicijativa, a shodno pristiglim informacijama inicira održavanje kontrolnog saslušanja predśednice borda direktora Montenegro Airlines-a a.d.

pdfInicijativa poslanika Srđana Milića

pdfPredstavka; 00-63-7/14-50