Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
petak, 13. jun 2014. 16:25

Bilateralni sastanak članova Odbora za ekonomiju, finansije i budžet Skupštine Crne Gore i Odbora za ekonomiju i finansije Parlamenta Republike Albanije

Ulcinj, 15. jun 2014. godine

Tema – Parlamentarna dimenzija saradnje Crne Gore i Republike Albanije u oblasti saobraćaja

Bilateralni sastanak članova Odbora za ekonomiju, finansije i budžet Skupštine Crne Gore i Odbora za ekonomiju i finansije Parlamenta Republike Albanije, na temu „Parlamentarna dimenzija saradnje Crne Gore i Republike Albanije u oblasti saobraćaja“, održaće se u nedjelju, 15. juna 2014. godine, sa početkom u 10 časova, u hotelu „Dvori Balšića“, u Ulcinju.

Sastanak će se održati u okviru aktivnosti Mreže parlamentarnih odbora za ekonomiju, finansije i evropske integracije zemalja Zapadnog Balkana, a uz podršku Vestminsterske fondacije za demokratiju.

Članovima odbora će se obratiti predśednik Opštine Ulcinj, Fatmir Gjeka, predśednik Opštine Plav, Orhan Šahmanović i ministar saobraćaja i pomorstva, Ivan Brajović.

Pored predśedavajućeg Mreže parlamentarnih odbora za ekonomiju, finansije i evropske integracije zemalja Zapadnog Balkana i predśednika Odbora za ekonomiju, finansije i budžet Skupštine Crne Gore, Aleksandra Damjanovića, sastanku će prisustvovati i članovi Odbora: Zoran Jelić, Damir Šehović, Milutin Đukanović, Mladen Bojanić, Almer Kalač i Nik Gjeloshaj.