Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
petak, 10. oktobar 2014. 12:55

Predśednik Odbora za ekonomiju, finansije i budžet učestvuje na Interparlamentarnoj konferenciji o izvorima održive energije i energetskoj efikasnosti

Lisabon, 10 - 11. oktobar 2014.

Predsjednik Odbora za ekonomiju, finansije i budžet Skupštine Crne Gore, mr Aleksandar Damjanović, po pozivu, učestvuje na Interparlamentarnoj konferenciji o izvorima održive energije i energetskoj efikasnosti.

U organizaciji Evropskog foruma za izvore održive energije EUFORES, u saradnji sa Parlamentom Republike Portugal, u Lisabonu će se 10. i 11. oktobra održati Interparlamentarna konferencija o izvorima održive energije i energetskoj efikasnosti.

Konferencija će okupiti oko 100 najaktivnijih parlamentaraca iz oblasti održive energije i energetske efikasnostiiz nacionalnih parlamenata zemalja članica Evropske unije i Evropskog Parlamenta, kao i odabranu grupu zvaničnika iz vlada zemalja članica, Evropske Komisije, kao i sektora industrije i akademske zajednice.