Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
petak, 07. novembar 2014. 12:43

Održana 78. i treći nastavak 75. śednice i završena 76. śednica Odbora za ekonomiju, finansije i budžet

Podržan Izvještaj o radu i Finansijski izvještaj Agencije za elektronske komunikacije i poštansku djelatnost za 2013. godinu

Na danas održanoj 78. śednici, Odbor je odlučio da predloži Skupštini da prihvati Izvještaj o radu i Finansijski izvještaj Agencije za elektronske komunikacije i poštansku djelatnost za 2013. godinu sa Izvještajem o izvršenoj reviziji finansijskih iskaza Agencije za 2013. godinu.

Odbor se u nastavku 76. śednice izjasnio o Predlogu zakona o finansiranju organizacija boraca, koji su podnijeli poslanici Neven Gošović i Aleksandar Damjanović. Nakon izjašnjavanja navedeni predlog zakona nije dobio potrebnu većinu.

Na trećem nastavku 75. śednice, Odbor je odlučio da ne izjašnjava o Predlogu zakona o sporazumnom finansijskom restrukturiranju dugova prema finansijskim institucijama, i o Predlogu odluke o imenovanju jednog člana Senata Državne revizorske institucije. Datum održavanja četvrtog nastavka ove śednice biće naknadno utvrđen.