Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
petak, 07. novembar 2014. 14:32

Predśednik Odbora za ekonomiju, finansije i budžet Aleksandar Damjanović učestvuje na Berlinskom ekonomskom forumu

8 -12. novembar 2014.

Predśednik Odbora za ekonomiju, finansije i budžet Skupštine Crne Gore, mr Aleksandar Damjanović, učestvovaće na Berlinskom ekonomskom forumu 2014-24: „Održive ekonomije, održive tehnologije, održive industruje”, koji će se od 8. do 12. novembra održati u Berlinu, Njemačka.

Predśednik Odbora, Damjanović će na poziv organizatora, Instituta za kulturnu diplomatiju (ICD) iz Berlina, ovom prilikom, kao jedini panelista na Forumu iz Crne Gore, održati govor na temu: „Zapadni Balkan i Evropska unija – jačanjem regionalne saradnje do cilja“.

ICD Godišnja akademska konferencija o kulturnoj diplomatiji 2014 održaće se u okviru centralne proslave 25 - godišnjice pada Berlinskog zida, kojoj će prisustvovati i predśednik Odbora za ekonomiju, finansije i budžet, Aleksandar Damjanović.  

Konferencija 2014 će okupiti više od 300 svjetskih lidera u oblasti politike i ekonomije, zajedno sa visokim akademicima i vodećim predstavnicima privatnog sektora iz svih krajeva svijeta.

ICD Godišnja akademska konferencija o kulturnoj diplomatiji je vodeći svjetski događaj u polju na koje se odnosi i tradicionalno ga organizuju Institut za kulturnu diplomatiju i druge vodeće organizacije, na kraju kalendarske godine.