Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
četvrtak, 11. decembar 2014. 10:22

Sastanak članova Odbora za ekonomiju, finansije i budžet Skupštine Crne Gore sa članovima Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku Narodne skupštine Republike Srbije

Podgorica, 12. decembar 2014. godine

Teme – ravnomjerni regionalni razvoj, politike, mjere i rezultati; trgovinski odnosi Crne Gore i Republike Srbije – robna razmjena, međusobna plaćanja roba i usluga i energetika, nadzor u oblasti energetske politike i politike investicija u energetiku.

Bilateralni sastanak članova Odbora za ekonomiju, finansije i budžet Skupštine Crne Gore sa članovima Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku Narodne skupštine Republike Srbije, održaće se u petak, 12. decembra 2014. godine, u bijelom salonu u zgradi Skupštini Crne Gore, sa početkom u 12 časova.

Sastanak će se održati uz podršku Vestminsterske fondacije za demokratiju i Mreže parlamentarnih odbora za ekonomiju, finansije i evropske integracije zemalja Zapadnog Balkana.

Na sastanku će biti riječi o ravnomjernom regionalnom razvoju, politikama, mjerama i rezultatima; trgovinskom odnosu Crne Gore i Republike Srbije – robnoj razmjeni, međusobnim plaćanjima roba i usluga i energetici, nadzoru u oblasti energetske politike i politici investicija u energetiku.

Početak sastanka je otvoren za kamermane i fotografe.

Nakon sastanaka biće izdato saopštenje.

Predstavnici medija ulaze u Skupštinu Crne Gore korišćenjem godišnje akreditacione kartice, uz lični identifikacioni dokument. Mediji koji nemaju godišnju akreditaciju, treba da od Odjeljenja za odnose sa javnošću Skupštine pravovremeno zatraže izdavanje dnevne akreditacije, putem faxa: 020 404 518 ili na e-mail: press@skupstina.me.