Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
četvrtak, 19. februar 2015. 08:45

Delegacija Skupštine Crne Gore na regionalnoj parlamentarnoj konferenciji u Tirani

20. i 21. februar 2015. godine

Tema  -  Parlamenti i budžetski i finansijski nadzor u zemljama Zapadnog Balkana

Regionalna parlamentarna konferencija, na temu „Parlamenti i budžetski i finansijski nadzor u zemljama Zapadnog Balkana”, održaće se 20. i 21. februara 2015. godine, u Tirani - Republika Albanija.

Dvodnevna konferencija, koju organizuje Vestminster fondacija za demokratiju u saradnji sa Parlamentom Republike Albanije i Mrežom parlamentarnih odbora za ekonomiju, finansije i evropske integracije zemalja Zapadnog Balkana, okupiće poslanike i predstavnike osam parlamenata Zapadnog Balkana, kao i eksperte za pitanja budžeta, finansijskih politika i predstavnike vrhovnih revizorskih institucija.

Učešće u radu konferencije uzeće članovi Odbora za ekonomiju, finansije i budžet Skupštine Crne Gore: Aleksandar Damjanović, predśednik Odbora i član Borda Mreže, Veljko Zarubica, Almer Kalač i član Odbora za evropske integracije, Genci Nimanbegu.