Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
petak, 08. novembar 2013. 14:34

Članovi Odbora za evropske integracije boraviće u radnoj pośeti Saboru Hrvatske

Zagreb, 10 - 11. novembar 2013


U okviru radne pośete Saboru Hrvatske koja se realizuje 10. i 11. novembra, predviđeni su sastanci sa predśednikom Sabora, predśedavajućim Odbora za evropske poslove i ostalih radnih tijela, kao i predstvanicima Ministarstva vanjskih poslova i evropskih integracija Republike Hrvatske.
Takođe, članovi delegacije imaće priliku da prisustvuju predstavljanju informativne kampanje za izbore za Evropski parlament 2014. godine, te prezentaciji programa o promovisanju i finansiranju prekogranične saradnje iz EU fondova.
Cilj ove pośete je razmjena mišljenja po pitanju evropskih integracija, sa posebnim osvrtom na prenošenje iskustva i naučenih lekcija Hrvatske na putu ka EU, kao i ulogom Odbora za evropske integracije u pregovaračkom procesu.
Parlamentarnu delegaciju na pomenutom događaju čine poslanici Slaven Radunović, Nada Drobnjak, Damir Šehović, Predrag Sekulić, Šefkija Murić, Srđa Popović, Zoran Srzentić i Koča Pavlović.