Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
petak, 06. mart 2015. 18:44

Predśednik Odbora za evropske integracije učestvovaće kao predavač na obuci za novinare

Obuku organizuje Centar za građansko obrazovanje, u saradnji sa portalom „Vijesti“, u okviru realizacije projekta „EU vijesti – informiši se!“, podržanog iz komunikacionog budžeta Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori

Predśednik Odbora za evropske integracije Slaven Radunović učestvovaće kao predavač na obuci za urednike i novinare portala Vijesti, koja se tiče razvoja tehnika i mehanizama za praćenje i izvještavanje o Evropskoj uniji i procesu pregovora Crne Gore sa EU.

Predśednik Odbora će govoriti na temu uloge Skupštine i Odbora u procesu integracije Crne Gore u EU, sa akcentom na ulogu i značaj medija. Prvi dio ciklusa, u okviru kojeg je ova tema, održaće se u subotu, 7. marta u prostorijama Centra za građansko obrazovanje.

Ovaj projekat predviđen je Akcionim planom za 2015. godinu za sprovođenje Strategije informisanja javnosti o pristupanju Crne Gore Evropskoj uniji 2014-2018.