Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
četvrtak, 26. mart 2015. 21:00

Članovi Odbora za evropske integracije održaće tribine sa učenicima gimnazija u četiri crnogorske opštine

Tribine će biti održane u Podgorici, Danilovgradu, Baru i Ulcinju, u ponedjeljak, 30. marta 2015. godine

S ciljem promocije inkluzivnosti i transparentnosti procesa evropskih integracija, Odbor za evropske integracije nastavlja akciju održavanja tribina sa učenicima gimnazija, te sastanaka sa predstavnicima lokalnih samouprava. U ponedjeljak 30. marta,  članovi Odbora održaće tribine sa učenicima gimnazija „Petar I Petrović Njegoš“ – Danilovgrad, „Slobodan Škerović“ – Podgorica, „Niko Rolović“ – Bar i „Bratstvo i jedinstvo“ – Ulcinj. Takođe, članovi će se sastati sa rukovodstvima pomenutih opština.

Ispred Odbora za evropske integracije, aktivnosti u Ulcinju i Baru ispratiće predśednik Odbora Slaven Radunović i članovi Genci Nimanbegu i Srđa Popović, dok će u aktivnostima u Danilovgradu i Podgorici učestvovati zamjenica predśednika Marija Maja Ćatović, te članovi Odbora Koča Pavlović i Azra Jasavić. 

P R O G R A M