Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
srijeda, 02. septembar 2015. 15:25

Bilateralni sastanak odbora za evropske integracije Skupštine Crne Gore i Narodne skupštine Republike Srbije

Budva, 2 – 4. septembar 2015. godine

Odbor za evropske integracije Skupštine Crne Gore i Odbor za evropske integracije Narodne skupštine Republike Srbije održaće bilateralni sastanak u četvrtak 3. septembra, na temu dinamike pregovaračkog procesa i korišćenja IPA sredstava u svrhu sprovođenja reformi na putu ka EU.

U okviru programa, predviđen je i susret delegacije Narodne skupštine Republike Srbije sa predstavnicima Ministarstva vanjskih poslova i evropskih integracija, kao i sa predstavnicima NVO Građanska alijansa.

Ova aktivnost je podržana kroz projekat „Jačanje nadzorne uloge i javnosti u radu Narodne skupštine Republike Srbije“, koji sprovode Narodna skupština Republike Srbije i UNDP, uz podršku Švajcarske agencije za razvoj i saradnju, kao i kroz Program za Zapadni Balkan Vestminsterske fondacije za demokratiju, kroz podršku Mreži Odbora za finansije, ekonomiju i evropske integracije parlamenata Zapadnog Balkana.