Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
četvrtak, 26. maj 2016. 12:18

Predśednik Odbora za ljudska prava i slobode učestvovaće na okruglom stolu „Kulturne raznolikosti Crne Gore - nasljedstvo koje nas obogaćuje“

Podgorica, 27. maj 2016. godine

Predśednik Odbora za ljudska prava i slobode dr Halil Duković učestvovaće na okruglom stolu na temu „Kulturne raznolikosti Crne Gore - nasljedstvo koje nas obogaćuje” koji organizuje Ministarstvo za ljudska i manjinska prava, povodom obilježavanja deset godina obnove nezavisnosti Crne Gore.

Okrugli sto čiji je cilj da doprinese dijalogu i razmjeni stručnih mišljenja o stepenu uvažavanja kulturne raznolikosti u Crnoj Gori biće održan 27. maja 2016. godine, sa početkom u 10 sati, u hotelu “Best Western” u Podgorici.

Agendom je planirano da okrugli sto otvore dr Suad Numanović, ministar za ljudska i manjinska prava i Pavle Goranović, ministar kulture.

Na ovom događaju učestovaće predstavnici Skupštine Crne Gore, Ministarstva za ljudska i manjinska prava, Ministarstva kulture, Centra za očuvanje i razvoj kulture manjina, Fonda za zaštitu i ostvarivanje manjinskih prava, savjeta manjinskih naroda i civilnog sektora.