Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
srijeda, 18. decembar 2013. 14:24

Održana 35. śednica Odbora za politički sistem, pravosuđe i upravu

Razmotren Predlog zakona o budžetu Crne Gore za 2014. godinu

Na danas održanoj 35. śednici, Odbor za politički sistem, pravosuđe i upravu razmotrio je Predlog zakona o budžetu Crne Gore za 2014. godinu, u dijelu koji se odnosi na potrošačku jedinicu Komisije za sprječavanje sukoba interesa.

Śednici Odbora prisustvovali su predstavnici predlagača: Nikola Vukićević, v.d. pomoćnika ministra finansija i Indira Lekić, analitičar u Ministarstvu finansija, kao i predstavnici Komisije za sprječavanje sukoba interesa: Ivo Đoković, zamjenik predśednika Komisije i Maja Karas- Bošković, savjetnica u Službi Komisije.

Predstavnici potrošačkih jedinica sudstva i tužilaštva su svoje mišljenje i sugestije povodom opredijeljenih budžetskih sredstava za 2014. godinu, dostavili pisanim putem.

Predstavnici potrošačkih jedinica: Ustavni sud, Ministarstvo pravde i Ministarstvo unutrašnjih poslova nijesu prisustvovali śednici Odbora.

Odbor će, shodno članu 137 stav 3 Poslovnika, dostaviti mišljenje matičnom Odboru za ekonomiju, finansije i budžet.