Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
utorak, 08. april 2014. 12:23

Održana 51. śednica Odbora za politički sistem, pravosuđe i upravu

Na danas održanoj 51. śednici Odbora za politički sistem, pravosuđe i upravu, jednoglasno je usvojen Plan rada Odbora za politički sistem, pravosuđe i upravu za 2014. godinu.

U okviru tekućih pitanja, izvršen je uvid u izvještaje sa Regionalne konferencije na temu: „Indikatori za nezavisnost regulatornih tijela u oblasti medija“, održane 6. i 7. marta 2014. godine u Tirani i Zajedničkog sastanka u organizaciji Odbora za građanske slobode, pravosuđe i unutrašnje poslove Evropskog parlamenta i Odbora za državnu upravu, javni red i pravosuđe Parlamenta Grčke sa predstavnicima nacionalnih parlamenata na temu: „Budući prioriteti u oblasti građanskih sloboda, pravosuđa i unutrašnjih poslova“, održanog 19. marta 2014. godine u Evropskom parlamentu u Briselu.