Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
ponedjeljak, 06. april 2015. 14:33

Održana 86. śednica Odbora za politički sistem, pravosuđe i upravu

Razmotreni amandmani na dva Predloga zakona

Na danas održanoj 86. śednici Odbor za politički sistem, pravosuđe i upravu razmotrio je jedan amandman na Predlog zakona o izmjenama Zakona o biračkom spisku, koji je podnio poslanik Neven Gošović. Predloženi amandman nije dobio potrebnu većinu.

Poslanici Andrija Popović, Goran Tuponja i Srđan Perić preformulisali su podnešene amandmane, koje je Odbor većinom glasova odlučio da podnese kao Amandman Odbora. Sa Amandmanom Odbora se saglasio i predstavnik predlagača, pa isti postaje sastavni dio teksta Predloga zakona.Odbor je većinom glasova podržao Amandman (1) poslanica Marte Šćepanović i Draginje Vuksanović, sa kojim se saglasio predstavnik predlagača, pa isti postaje sastavni dio teksta Predloga zakona. Poslanici Azra Jasavić i Srđan Perić odustali su od Amandmana (1).