Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
utorak, 19. maj 2015. 12:26

Održana 55. śednica Odbora za prosvjetu, nauku, kulturu i sport

Na danas održanoj 55. śednici, Odbor za prosvjetu, nauku, kulturu i sport, nije razmotrio Predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o visokom obrazovanju, Predlog zakona o dopuni Zakona o osnovnom obrazovanju i vaspitanju i Predlog zakona o izmjenama Opšteg zakona o obrazovanju i vaspitanju jer śednici nijesu prisustvovali predlagači zakona.

Članovi Odbora su odlučili da održe zajedničku tematsku śednicu sa Odborom za rodnu ravnopravnost koja će biti posvećena ženama u sportu i školskom sportu.

Osim članova Odbora, śednici su prisustvovale Arijana Nikolić Vučinić, v.d. generalnog direktora Direktorata za predškolsko i osnovno obrazovanje i vaspitanje i vaspitanje i obrazovanje lica sa posebnim obrazovnim potrebama i Mubera Kurpejović, generalna direktorica Direktorata za visoko obrazovanje.