Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
petak, 03. jun 2016. 10:58

Sastanak članova Odbora za prosvjetu, nauku, kulturu i sport sa predstavnicima Ženskog fudbalskog kluba „Breznica“ iz Pljevalja

Sastanak članova Odbora za prosvjetu, nauku, kulturu i sport sa predstavnicima Ženskog fudbalskog kluba „Breznica“ iz Pljevalja održaće se u ponedjeljak, 6. juna 2016. godine u 11.00 sati, u Crvenom salonu Skupštine Crne Gore.

U ime Odbora, predstavnike kluba „Breznica“ primiće mr Branka Tanasijević, predsjednica Odbora, kao i Vuk Roćen i Andrija Popović, članovi Odbora.

Tema sastanka će biti aktivnosti, uspjesi i planovi za budući razvoj ŽFK „Breznica“.

Kao predstavnici Ženskog fudbalskog kluba „Breznica“ iz Pljevalja, sastanku će prisustvovati: Željko Krgović, predsjednik ŽFK „Breznica“ iz Pljevalja, Dragan Vrećo, trener i Biljana Vraneš, članica ŽFK „Breznica“ iz Pljevalja i najbolja mlada sportistkinja Pljevalja za 2015. godinu.