Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
srijeda, 27. novembar 2013. 16:11

Konferencija „Implementacija kriterijuma EU u oblasti rodne ravnopravnosti"

Predśednica Odbora za rodnu ravnopravnost Nada Drobnjak govorila je u okviru panela “Reakcije povodom Izvještaja članice EP Marije Corneisen i Izvještaja EU o napretku“.

Predśednica Odbora za rodnu ravnopravnost Nada Drobnjak, govorila je danas na dvodnevnoj konferenciji „Implementacija kriterijuma EU u oblasti rodne ravnopravnosti“, koja se održava u Podgorici. Predśednica Odbora obratila se učesnicima u okviru panela“Reakcije povodom Izvještaja članice EP Marije Corneisen i Izvještaja EU o napretku“.  

Konferenciji su prisustvovale i članice Odbora: dr Ljiljana Đurašković i doc.dr Branka Bošnjak.

Konferenciji koju organizuju EU TAIEX jedinice i Programa rodne ravnopravnosti IPA 2010, u saradnji sa Ministarstvom ljudskih i manjinskih prava Vlade Crne Gore, prisustvuju predstavnici/ce Crne Gore, Albanije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Kosova, Makedonije i Srbije.