Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
srijeda, 30. jul 2014. 14:17

Predśednica odbora za rodnu ravnopravnost učestvovala u javnoj debati „Proces pregovora i osobe s invaliditetom“

Predśednica Odbora za rodnu ravnopravnost i članica Odbora za evropske integracije Nada Drobnjak, učestvovala je danas u Javnoj debati „Proces pregovora i osobe s invaliditetom“.

Skup je organizovan radi razmjene mišljenja o aktuelnom stanju i budućim aktivnostima u pregovaračkom procesu u unaprjeđenju položaja osoba s invaliditetom.

Na skupu su govorili – državni sekretar za evropske integracije i glavni pregovarač ambasador Aleksandar Andrija Pejović, ministar za ljudska i manjinska prava dr Suad Numanović, sekretar Ministarstva rada i socijalnog staranja Nikola Dedeić i direktorka Udruženja mladih sa hendikepom Marina Vujačić.

Skup je organizovalo Ministarstvo vanjskih poslova i evropskih integracija – Kancelarija glavnog pregovarača za vođenje pregovova o pristupanju Crne Gore Evropskoj uniji, u saradnji sa Programom za razvoj kapaciteta.