Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
ponedjeljak, 25. maj 2015. 12:38

Održana 50. śednica Odbora za rodnu ravnopravnost

Odbor je na danas održanoj śednici razmotrio Izvještaj o sprovođenju Plana aktivnosti za postizanje rodne ravnopravnosti (PAPRR 2013-2017) za 2014. godinu, sa Programom sprovođenja PAPRR-a za period 2015-2016.godinu.

U okviru druge tačke dnevnog reda, dogovorene su aktivnosti u vezi realizacije XVIII Cetinjskog parlamentarnog foruma, koji će se održati 8. i 9. juna, na temu “Žene u biznisu”.

Śednici su prisustvovali: načelnica Odjeljenja za poslove rodne ravnopravnosti Biljana Pejović, savjetnica u Ministarstvu Tatjana Radulović, direktor Direkcije za razvoj malih i srednjih preduzeća Aleksandar Pavićević, predstavnica Unije poslodavaca Crne Gore Zvezdana Olujić i rukovoditeljka Sektora za analizu u Privrednoj komori Crne Gore Nina Drakić.