Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
srijeda, 08. jul 2015. 14:30

Predśednica Odbora za rodnu ravnopranost Nada Drobnjak, učestvuje na Konferenciji ,,Obrazovanje žena u Crnoj Gori u funkciji rodne ravnopravnosti''

Predśednica istakla rezultate rada Odbora i prezentovala uspješnu saradnju sa institucijama i nevladinim organizacijama

Predśednica Odbora za rodnu ravnopranost Nada Drobnjak, učestvuje u radu Konferencije  ,,Obrazovanje žena u Crnoj Gori u funkciji rodne ravnopravnosti'',  koja se od 7 - 9. jula, održava u Budvi.

Predśednica Odbora je govoreći na temu ,,Aktivnosti dostizanja rodne ravnopravnosti'' istakla rezultate rada Odbora za rodnu ravnopravnost i prezentovala uspješnu saradnju sa institucijama i nevladinim organizacijama.

U radu Konferencije učestvuju: predstavnici/e nadležnih ministarstava, Skupštine Crne Gore, Zavoda za školstvo, Zavoda za zapošljavanje, Sindikata, Univerziteta, Direkcije za razvoj malih i srednjih preduzeća, UNDP-a, privrede i dr.

Konferenciju su organizovali  Centar za stručno obrazovanje i Privredna komora Crne Gore, uz podršku Hans Zajdel Fondacije.