Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
srijeda, 12. mart 2014. 13:33

Održana 23. śednica Odbora za turizam, poljoprivredu, ekologiju i prostorno planiranje

Razmotreni amandmani na dva predloga zakona


Na danas održanoj 23. śednici Odbora za turizam, poljoprivredu, ekologiju i prostorno planiranje, razmotreni su amandmani na Predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o skijalištima koje su podnijeli poslanici:
- dr Filip Vuković (jedan) i
- dr Predrag Sekulić i Branko Čavor (pet).
Nakon izjašnjavanja Odbora, amandman poslanika dr Filipa Vukovića nije dobio potrebnu većinu. Predlagač zakona nije prihvatio ovaj amandman.
Predlagač zakona prihvatio je svih pet amandmana dr Predraga Sekulića i Branka Čavora, čime postaju sastavni dio Predloga zakona i o njima Skupština posebno ne odlučuje.

Razmotreni su i amandmani na Predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o boravišnoj taksi koje su podnijeli poslanici:
- Ljerka Dragičević (jedan) i
- dr Predrag Sekulić i Zorica Kovačević (jedan).
Odbor nije podržao a predlagač zakona nije prihvatio amandman poslanice Ljerke Dragičević.
Predlagač zakona prihvatio je amandman poslanika dr Predraga Sekulića i Zorice Kovačević, čime postaje sastavni dio Predloga zakona i o njemu Skupština posebno ne odlučuje.