Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
utorak, 16. septembar 2014. 13:35

Održana 31. śednica Odbora za turizam, poljoprivredu, ekologiju i prostorno planiranje

Podržan  Predlog zakona  o izmjenama i dopunama Zakona o turističkim organizacijama

Odbor za turizam, poljoprivredu, ekologiju i prostorno planiranje održao je danas 31. sjednicu na kojoj je razmotrio i odlučio da predloži Skupštini da usvoji Predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o turističkim organizacijama. Odbor je razmotrio i dva amandmana koje su na Predlog zakona podnijeli poslanici Predrag Sekulić, Branko Čavor i Zorica Kovačević. Amandmane je prihvatio predstavnik predlagača zakona i postali su sastavni dio Predloga zakona.

Imajući u vidu preporuke kolegijuma predśednika Skupštine, date zaključkom od 25. jula 2014. godine, Odbor je odlučio da konsultativno saslušanje o Predlogu zakona o maslinarstvu održi 25. septembra 2014. godine i na śednicu pozove predstavnike:Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja, Biotehničkog fakulteta i udruženja maslinara i proizvođača maslinovog ulja.