Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
četvrtak, 04. decembar 2014. 12:53

Zajednički sastanak Odbora za turizam, poljoprivredu, ekologiju i prostorno planiranje Skupštine Crne Gore i Odbora za privredu, trgovinu i životnu sredinu Parlamenta Albanije

Sastanak "Promovisanje bilateralne saradnje parlamentarnih odbora Albanije i Crne Gore sa ciljem jačanja parlamentarnog nadzora u oblasti životne sredine",održaće se u Skadru 5. decembra 2014. godine.

Predśednik Odbora za turizam, poljoprivredu, ekologiju i prostorno planiranje dr Predrag Sekulić, zamjenica predśednika Odbora prof. dr Jelisava Kalezić, poslanica dr Ljiljana Đurašković i poslanik Mićo Orlandić, učestvovaće na zajedničkom sastanku Odbora za turizam, poljoprivredu, ekologiju i prostorno planiranje Skupštine Crne Gore i Odbora za privredu, trgovinu i životnu sredinu Parlamenta Albanije, koji će se održati u Skadru 5. decembra 2014. godine.

Sastanku će prisustvovati predśednik Odbora za privredu, trgovinu i životnu sredinu Eduard Shalsi, Ambasador Florian Raunig, šef predstavništva OEBS-a u Albaniji, Waldemar Figaj, zamjenik šefa Misije OEBS-a u Crnoj Gori i predstavnici Arhus Centara iz Skadra, Podgorice i Nikšića.

Cilj sastanka je promovisanje bilateralne saradnje parlamentarnih odbora dvije zemlje i jačanje parlamentarnog nadzora u oblasti zaštite životne sredine.

Sastanak se održava u organizaciji Misije OEBS-a.