Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
utorak, 19. maj 2015. 12:22

Održana 44. śednica Odbora za turizam, poljoprivredu, ekologiju i prostorno planiranje

Razmotrena tri predloga zakona

Odbor za turizam, poljoprivredu, ekologiju i prostorno planiranje održao je danas 44. śednicu, na kojoj je razmotrio i odlučio da predloži Skupštini da usvoji Predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o divljači i lovstvu i Predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o zaštiti dobrobiti životinja. Potrebnu većinu glasova na Odboru nije dobioPredlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o stočarstvu.

U raspravi o Predlogu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o divljači i lovstvu učešće je uzela predstavnica nevladine organizacije Green Home.

Odbor je na današnjoj śednici razmotrio i odlučio da predloži Skupštini da ne prihvati pet amandmana na Predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o duvanu, koje su podnijeli poslanici dr Filip Vuković i Maida Bešlić. Predstavnik predlagača zakona nije prihvatio navedene amandmane.