Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
ponedjeljak, 23. februar 2015. 15:20

Nastavljena 78. śednica Odbora za zdravstvo, rad i socijalno staranje

Na današnjoj śednici Odbora razmotreni su amandmani na Predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o povlastici na putovanje lica sa invaliditetom.

Pored članova Odbora śednici su prisustvovali Goran Kuševija, direktor Direktotrata za socijalno staranje i dječiju zaštitu u Ministarstvu rada i socijalnog staranja,Budimirka Novaković, samostalna savjetnica u Ministarstvu rada i socijalnog staranja, poslanica Snežana Jonica i poslanik Goran Tuponja.  

Amandmane (2), koje su na Predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o povlastici na putovanje lica sa invaliditetom podnijeli poslanici Srđan Perić i Goran Tuponja predstavnik predlagača zakona nije prihvatio. Odbor za zdravstvo, rad i socijalno staranje prihvatio je amandmane (2) poslanika Gorana Tuponje i Srđana Perića.  

Amandmane (3), koje je na Predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o povlastici na putovanje lica sa invaliditetom podnijela poslanica Snežana Jonica, predstavnik predlagača zakona nije prihvatio, dok je Odbor prihvatio amandman 2 a amandman 1 i amandman 3,  Odbor nije prihvatio.