Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
četvrtak, 09. april 2015. 14:51

Održana 88. śednica Odbora za zdravstvo, rad i socijalno staranje

Usvojen Izvještaj o radu Odbora za zdravstvo, rad i socijalno staranje Skupštine Crne Gore za 2014. godinu i Plan rada za 2015. godinu

Na danas održanoj 88. śednici Odbora za zdravstvo, rad i socijalno staranje, jednoglasno su usvojeni Izvještaj o radu Odbora za 2014. godinu i Plan rada za 2015. godinu.

U izvještaju o radu za prethodnu godinu dat je sveobuhvatan prikaz aktivnosti Odbora u 2014. godini.

Polazeći od Programa rada Vlade Crne Gore za 2015. godinu kao i praćenja realizovanja prioritetnih razvojnih projekata, Odbor za zdravstvo, rad i socijalno staranje je utvrdio Plan rada Odbora za 2015. godinu.

Na śednici je dogovoreno da se iniciraju i realizuju studijske pośete parlamentima država EU i najbližeg okruženja. Takođe, akcenat je stavljen na usavršavanje i stručnu edukaciju zaposlenih u službi Odbora.

Članovi Odbora su jednoglasno usvojili inicijativu poslanika Srđana Perića, člana Odbora, da se početkom maja mjeseca pośeti i održi śednica Odbora u Resursnom centru za djecu i mlade Ljubović – Podgorica.