Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
utorak, 07. jun 2016. 13:50

Održana 124. śednica Odbora za zdravstvo, rad i socijalno staranje

Odbor razmotrio nekoliko tačaka dnevnog reda

Na današnjoj śednici Odbor je razmotrio i pozitivno se izjasnio o Predlogu zakona o izmjenama i dopunama Porodičnog zakona i Predlogu zakona o dopunama Zakona o zdravstvenoj zaštiti, koji je podnijela grupa poslanika.

U okviru treće tačke dnevnog reda Odbor je razmotrio zahtjev pregovaračkog tima bivših radnika KAP-a i odlučio da se na narednoj śednici Odbora pozove nekoliko njihovih predstavnika kako bi se članovi Odbora upoznali sa njihovim socijalnim programom.

Izjašnjavanje o zahtjevu za održavanjem kontrolnog saslušanja koji je podnio poslanik Andrija Popović odloženo je za narednu śednicu Odbora. 

Na śednici je usvojen Izvještaj sa kontrolnog saslušanja održanog povodom Izvještaja o reviziji uspjeha Državne revizorske institucije „Izdaci iz Budžeta Crne Gore za sudske sporove po osnovu radnih odnosa”.