Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
srijeda, 03. septembar 2014. 00:00

Dvodnevna Regionalna parlamentarna konferencija u Budvi

Tema – Uloga parlamenata u nadzoru energetskih politika i investiranja u oblasti energetike u zemljama Zapadnog Balkana

Regionalna parlamentarna konferencija, na temu „Uloga parlamenata u nadzoru energetskih politika i investiranja u oblasti energetike u zemljama Zapadnog Balkana“ održaće se 6. i 7. septembra 2014. godine, sa početkom u 10 časova, u Budvi. Prvi radni dan konferencije održaće se u hotelu Montenegro, dok će drugi dan biti organizovan u hotelu Splendid.

Konferencija, koju će otvoriti potpredśednik Skupštine Crne Gore, Suljo Mustafić, održaće se u okviru aktivnosti Mreže parlamentarnih odbora za ekonomiju, finansije i evropske integracije Zapadnog Balkana, uz podršku Vestminsterske fondacije za demokratiju. Mrežom trenutno predśedava Aleksandar Damjanović, poslanik Skupštine Crne Gore.

Učešće u radu konferencije uzeće poslanici i predstavnici osam parlamenata zemalja Zapadnog Balkana, eksperti u oblasti energetike, energetskih politika i investicija u energetiku, predstavnici regulatornih tijela, ministarstava za energetiku i ekonomiju, kao i kompanija koje se bave poslovima iz navedene oblasti.

Uz predśedavajućeg Mreže parlamentarnih odbora za ekonomiju, finansije i evropske integracije Zapadnog Balkana i predśednika Odbora za ekonomiju, finansije i budžet Skupštine Crne Gore, Aleksandra Damjanovića, u radu konferencije, kao predstavnici Skupštine Crne Gore, učešće će uzeti i članovi Odbora: Filip Vuković, Almer Kalač i Mladen Bojanić.

« Maj 2024 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

video-stream

youtubec

SCG flcker