Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
petak, 29. maj 2015. 21:29

Odjeljenje za odnose sa javnošću i protokol: Saopštenje

Povodom informacija da su prostorije, koje koristi dio Službe Skupštine Crne Gore, u ulici Novaka Miloševa, kontaminirane od posljedica požara koji se u dvorištu te zgrade dogodio u noći između ponedjeljka i utorka, u cilju istinitog informisanja dužni smo da saopštimo sljedeće:

S obzirom na nestanak struje i vode, kao i na ostale pojave koje su prouzrokovane tim požarom, službenici/ce Skupštine Crne Gore koji rade u ovim prostorijama obaviješteni su da ne dolaze na posao, u utorak i srijedu, 27. i 28. maja ove godine, dok se ne uspostavi redovno funkcionisanje. Za zaposlene za koje proces rada zahtijeva neodložno prisustvo, obezbijeđeni su uslovi za rad u zgradi Skupštine, na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog, o čemu su takođe informisani.

Danas, 29. maja 2015. godine niko od zaposlenih, koji imaju kancelarije u ulici Novaka Miloševa, nije se obratio generalnom sekretaru Skupštine sa pritužbom vezanom za izloženost  kontaminaciji i ostalim štetnim posljedicama prouzrokavanim požarom.

U međuvremenu realizovane su i obavljaju se sve potrebne radnje da se prostorije osposobe za rad. Uspostavljeno je nesmetano funkcionisanje električne energije i vode.

U okviru mjera sanacije prostorija, Uprava za imovinu obaviještena je i o potrebi promjene napuklih stakala na prozorima.

Osim toga, zatraženo je i od Centra za ekotoksikološka ispitivanja da izvrši neophodnu analizu prostorija, kako bismo sa sigurnošću utvrdili da ne postoje smetnje za zdravlje zaposlenih i za uspostavljanje redovnog procesa rada. Zavisno od rezultata analize, biće preduzete odgovarajuće mjere.

Predstavnici medija, kao i zainteresovana javnost mogu izvršiti uvid u stanje ovih prostorija.

 

« April 2024 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

video-stream

youtubec

SCG flcker