Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
utorak, 06. avgust 2013. 16:55

Objavljeni statistički podaci o učešću poslanika u raspravama na plenarnim śednicama Skupštine Crne Gore

U cilju potpunijeg informisanja javnosti o radu Skupštine Crne Gore, pored Polugodišnjeg izvještaja o radu, Izvještaja o korišćenju sredstava, Izvještaja o sprovođenju Akcionog plana i Izvještaja o sprovođenju Plana zakonodavnog rada, koji sadrže podatke za period do 30. juna, na internet stranicama Skupštine objavljeni su podaci o učešću poslanika u rasprava na śednicama Skupštine Crne Gore održanim od početka 2013. godine.

Ovi podaci preuzeti su iz konferencijskog sistema Velike sale Skupštine Crne Gore, pa treba imati u vidu da za śednice Skupštine koje su u ovom periodu održane van Velike sale Skupštine nije bilo moguće obezbjediti precizne podatke.

Podaci o broju javljanja i ukupnom broju izlaganja prikazani su pojedinačno za svaku śednicu prvog redovnog zasijedanja (osim prve i pete śednice, koje su održane na Cetinju) i śednice vanrednih zasijedanja Skupštine Crne Gore i prikazani su po redosljedu dužine trajanja izlaganja poslanika ili drugog učesnika na śednici Skupštine Crne Gore. U okviru dokumenta nalazi se i objašnjenje o metodologiji po kojoj su prikupljeni navedeni podaci.

Skupština Crne Gore će u narednom periodu nastaviti praksu da periodičnim objavljivanjem analize podataka kojima raspolaže približi rad Parlamenta građanima i ukupnoj javnosti. Podśecamo da se na web sajtu Skupštine Crne Gore objavljuju materijali koji se razmatraju na śednicama Skupštine i radnih tijela, kao i rezultati svih glasanja.

U narednom periodu biće objavljen i ukupan izvještaj o radu Skupštine Crne Gore tokom proljećnjeg zasijedanja.

 

Statistički podaci o učešću poslanika u raspravama na plenarnim śednicama Skupštine Crne Gore

 

« Jul 2024 »
Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

video-stream

youtubec

SCG flcker