Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 772
srijeda, 27. mart 2013. 09:55

Sastanak generalnog sekretara sa ambasadorkom Republike Kipar

Generalni sekretar Skupštine Crne Gore Damir Davidović sastao se danas sa ambasadorkom Republike Kipar u Crnoj Gori Nafsikom Krousti.

Generalni sekretar informisao je ambasadorku Republike Kipar o organizaciji i načinu rada Skupštine Crne Gore, kao i napretku koji je u prethodnom periodu ostvaren u različitim oblastima parlamentarnog rada. Takođe, ukazao je na posvećenost daljem unapređenju zakonodavne i nadzorne uloge Skupštine, kao i jačanju administrativnih kapaciteta i stručnom usavršavanju službenika Skupštine, prvenstveno u procesu pristupnih pregovora.

Govoreći o saradnji parlamenata Crne Gore i Republike Kipar sagovornici su se saglasili da postoji prostor za dalje unapređenje kroz jačanje kontakata na nivou poslanika i službe.