Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
petak, 01. novembar 2013. 16:10

Susret Mustafić – Jazidži – Krlić

Potpredsjednik Skupštine Crne Gore, Suljo Mustafić, primio je danas u svom kabinetu koordinatora Agencije za Međunarodnu saradnju i razvoj - TIKA,  Mustafu Jazidžija i šefa kancelarije Merdana Krlića.

Potpredsjednik Mustafić je ukazao na značaj TIKA-e, kao organizacije koja doprinosi realizaciji kvalitetnih projekata u Crnoj Gori  i unaprjeđuje razvoj infrastrukture, školskih ustanova i zdrastvenih ustanova.

Potpredsjednik je naglasio -  da je veoma važno što TIKA pomaže projekte u različitim djelovima Crne Gore, što je korisno za sve građane.

Koordinator TIKA-e, Mustafa Jazidži je kazao da prilikom odabira projekta,  isključivo, vodi računa da projekti budu dugoročni,  samoodrživi i da narod od toga ima koristi.

U razgovoru je istaknuto da djelovanje TIKA-e, pomaže jačanju ukupnih odnosa Crne Gore i Turske u privrednom, kulturno-obrazovnom i političkom planu

Potpredsjednik Mustafić je naglasio da će i dalje kroz svoje sugestije i predloge usmjeravati pažnju organizacije prema sredinama koje su manje razvijene i u kojima postoji veća potreba za ulaganjem u infrastrukturu, poljoprivredu, obrazovanje i  sport .