Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
nedjelja, 11. avgust 2013. 19:17

Čestitka povodom Međunarodnog dana mladih

Predśednik Skupštine Crne Gore Ranko Krivokapić čestitao je Međunarodni dan mladih - 12. avgust:

„Uvažena crnogorska mladosti,


svaka država na svijetu njeguje poseban odnos prema svojoj mldosti. Vjerujem da i naša Crna Gora, na putu ka evropskim i evroatlantskim integracijama svake godine čini korake naprijed u razvoju uslova za vaš ispunjeniji i srećniji život – kako učenički i studentski, tako i onaj prilikom zapošljavanja - otvaranjem projekata za pripravnike, promociji sezonskog zapošljavanja domaćih kadrova i drugim. Naravno da još uvijek nijesmo zadovoljni dostinutim stepenom razvoja u toj oblasti ali je obaveza države da obezbjeđuje ambijent u kojem će vaš trud i znanje rezultirati javnim dobrom.
Imate puno pravo da zahtijevate od svih institucija države Crne Gore i više i bolje ali i mogućnost da se vaš glas još jače čuje. Vjerujem da ste vi, mladi ljudi, oplemenjeni novim znanjem i idejama, najača snaga budućnosti naše države.