Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
ponedjeljak, 30. decembar 2013. 13:40

Predśednik Skupštine Crne Gore Ranko Krivokapić, uručio nagrade najboljim službenicima u ovoj godini

Nagrade za najbolje službenike u 2013. godini dobili su Momir Joksimović, Vesna Peković, Mirko Milošević i Igor Radulović.

Obraćajući se nagrađenima, predśednik Krivokapić je poručio: "Sa vama, kolege, imamo šansu da budemo dobri. Ovu zgradu  ne čine zidovi, čini ga duh ljudi koji je u njoj, i vjera da će iz tog duha izaći bolja i veća zgrada. Bez vas ova institucija ne bi bila to što jeste. Vi ste mnogo više od službemika i namještenika, vi ste duh ove zgrade.''

Nagrade za najbolje službenike u 2013. godini dobili su Momir Joksimović, Vesna Peković, Mirko Milošević i Igor Radulović.

U sklopu svečanosti dodjele nagrada nastupila je dvanaestogodišnja Nađa Janković, učenica IV razreda niže Muzičke škole iz Tivta, u klasi prof. Srđana Bulatovića, koja je, na svjetskom festivalu klasične gitare u oktobru u Almeri, Andaluzija, osvojila prvu nagradu. To je njena druga međunarodna nagrada, nakon zlatnog priznanja na internacionalnom takmičenju u Sloveniji, na Danima gitare Krško.