Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
srijeda, 10. septembar 2014. 16:27

Predśednik Skupštine Crne Gore učestvovaće na Evropskoj konferenciji predśednika parlamenata

Oslo, 11 – 12. septembar 2014. godina

Predśednik Skupštine Crne Gore Ranko Krivokapić učestvovaće na Evropskoj konferenciji predśednika parlamenata, koja se održava od 11. do 12. septembra u Oslu.           

Predśednik Skupštine Crne Gore Ranko Krivokapić učestvovaće na Evropskoj konferenciji predśednika parlamenata koja ove godine okuplja više od 35 predśednika nacionalnih parlamenata država Savjeta Evrope, kao i brojne visoke funkcionere međunarodnih organizacija.

Ova Konferencija, najveća ovog tipa u Evropi, se održava u Oslu. Predśednik Skupštine Crne Gore Ranko Krivokapić obratiće se prisutnima na temu “Temeljna ustavna prava i slobode – učešće i povjerenje javnosti kao preduslov za demokratiju”.

Konferencija, koja će biti održana u Oslu, okuplja predśednike parlamentata, parlamentarce i druge visoke zvaničnike iz više od 50 država.