Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
petak, 02. januar 2015. 18:17

Čestitka povodom Dana Opštine Bijelo Polje

Predśednik Skupštine Crne Gore Ranko Krivokapić uputio je povodom 3. januara – Dana Opštine Bijelo Polje čestitku građanima, predśedniku Opštine Aleksandru Žuriću, predśedniku SO Džemalu Ljuškoviću  i odbornicima.

 “Građanke i građani Bijelog Polja,

Vaš grad kao najveći na śeveru naše države treba da bude i najjači oslonac okolnim opštinama te podsticaj njihovog razvoja. Građani Bijelog Polja su pokazali da umiju stvarati i biti posvećeni zajednici i čuvati harmoniju suživota različitosti – što je najveći ponos Crne Gore.

Gradu je potrebna snažna podrška i stvaranje sigurnog ambijenta koji će značiti razvijanje privrede i time produkovati više radnjih mjesta te bolji kvalitet života svima. Bjelopoljski privredni i turistički potencijal su osnova na kojoj mudrom politikom, sa lokalnog nivoa a koju će država podržati, se može bazirati održivi razvoj uz posebnu brigu o zaštiti životne sredine.

Na kraju, mjera uspjeha politike će biti broj mladih koji ostaju i vraćaju se u Bijelo Polje sa novim znanjima i vještima sa ciljem angažovanja i stvaranja nove vrijednosti za svoj grad i zajednicu.

U ime Skupštine Crne Gore i svoje ime, čestitam vam Dan Opštine.”

Ranko Krivokapić