Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
ponedjeljak, 20. jul 2015. 17:40

Čestitka povodom Dana opštine Berane

Predśednik Skupštine Crne Gore Ranko Krivokapić uputio je, povodom 21. jula Dana opštine Berane, građankama i građanima Berana, predśedniku Opštine Dragoslavu Šćekiću, predśedniku opštinske Skupštine Goranu Kikoviću i odbornicima čestitku:           

“Poštovane građanke i građani Berana,

Vjerujem da vaš grad, u plodnoj dolini Lima, sa takvim prirodnim resursima može uz podršku države raditi na projektima koji će za rezultat imati bolji i kvalitetniji život gradjana.

Prirodni resursi, kao posebno dobro kojim je bogat śever Crne Gore, trebaju biti u funkciji održive valorizacije uz poštovanje ekoloških standarda, kako bi se stvarala nova vrijednost koja će biti u službi boljeg standarda gradjana.

Država je obavezna pružiti podršku razvoju śevera i stvarati uslove koji će zaustaviti iseljavanje u potrazi za egzistencijom.

U ime Skupštine Crne Gore i svoje ime, čestitam vam 21. jul – Dan Opštine Berane.”

Ranko Krivokapić