Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
utorak, 08. decembar 2015. 10:36

Čestitka povodom svečane śednice Skupštine opštine Tivat

Predśednik Skupštine Crne Gore Ranko Krivokapić uputio je povodom današnje svečane śednice Skupštine opštine Tivat čestitku građanima, predśedniku SO Krstu Boškoviću i odbornicima.

“Građanke i građani Tivta,

uvaženi predśedniče i odbornici,

Tivat kao grad razvoja i mudre lokalne politike, počivajući na načelima racionalnosti i održivosti, je dao svoju zapadnu vrijednost čitavoj Crnoj Gori na njenom evroatlantskom putu. Dobijanje pozivnice za punopravno članstvu u NATO je uspjeh svih progresivnih snaga, politike mira i sigurnosti. Tivat ima puno pravo da slavi ovaj istorijski iskorak nezavisne Crne Gore.           

Koristim priliku da Vam se i lično zahvalim na svim naporima koje ste pružili da ovaj vanjsko-politički prioritet naše države bude dosegnut i želim Vam dalje uspješno vođenje grada u interesu svih građanki i građana Tivta.

Duboko sam uvjeren da će Tivat biti i dalje primjer zapadnih vrijednosti čuvajući svoj građanski i multinacionalni duh – kao jedna od najljepših vazdušnih, a sada već i morskih luka Crne Gore za sve njene pośetioce i namjernike.”

Ranko Krivokapić