Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
ponedjeljak, 11. januar 2016. 17:49

Održan sastanak Krivokapić - Muscat

Predśednik Skupštine Crne Gore Ranko Krivokapić primio je danas Josepha Muscata – predśednika Vlade Malte       

Predśednik Vlade Malte Joseph Muscat prilikom susreta sa predśednikom Skupštine Crne Gore Rankom Krivokapićem izrazio je zadovoljstvo postojećim bilateralnim odnosima i izrazio želju za daljem unaprjeđenju odnosa Crne Gore i Malte. Sagovornici su istakli da Parlament zauzima posebno mjesto u ojačavanju demokratije i stabilnosti društva.

Sagovornici su zaključili da je za jačanje prosperiteta i stvaranja progresivnog napretka potrebno jačanje vladavine prava koja bi izgradila povjerenja investitorima da ulažu u državu.

Predśednik Skupštine Crne Gore Ranko Krivokapić je istakao da ova pośeta predstavlja dalji korak u održavanju i ojačavanju postojećih izgrađenih odnosa i naznačio da Crna Gora i Malta imaju dobre prijateljske odnose na svim nivoima.

Predśednik Ranko Krivokapić je poručio da je crnogorski Parlament otvoren i spreman za intenziviranje parlamentarne saradnje koja vodi ka boljem razumijevanju i saradnji.