Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
petak, 19. februar 2016. 14:33

Konferencija „Sloboda izražavanja i odgovornost medija“

Predśednik Skupštine Crne Gore Ranko Krivokapić otvoriće konferenciju „Sloboda izražavanja i odgovornost medija“, koja će biti održana 22. i 23. februara 2016. godine, u hotelu „Splendid“ u Bečićima.

Nakon predśednika Skupštine Crne Gore Ranka Krivokapića, prisutnima na Konferenciji obratiće se i šef delegacije Evropske unije u Podgorici Mitja Drobnič.

Konferencija koju organizuje Skupština Crne Gore u saradnji sa Savjetom Evrope posvećena je ulozi javnih servisa, komercijalnih medija i istraživačkog novinarstva u obezbjeđivanju uslova za zaštitu i unapređenje slobode izražavanja i javne rasprave, ali i odgovornosti koju imaju mediji, shodno snazi i uticaju u društvu. 

Pored direktora javnih servisa, istaknutih novinara, predstavnika civilnog sektora iz Crne Gore i regiona, kao i eksperata i predstavnika međunarodnih organizacija, na Konferenciji će učestvovati i predśednik Venecijanske komisije Gianni Buquicchio.

  

 Konferencija se može pratiti na adresi:

Ø  http://www.skupstina.me/index.php/me/online-streaming