Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
utorak, 30. avgust 2016. 13:09

Pajović primio radnike KAP-a

Predśednik Skupštine Crne Gore Darko Pajović, primio je predstavnike penzionera KAP-a koji su ispred zgrade Skupštine tražili isplatu otpremnina.

Predśednik Pajović se i danas kao i tokom prethodnog susreta založio za primjenu zakona i ostvarivanje prava radnika.

Od bivših radnika KAP-a je tražio da smire tenzije, pozvao na strpljenje i nenasilne metode djelovanja u ostvarivanju prava, kako bi nadležnim institucijama bila pružena mogućnost da ovo pitanje riješe u narednim danima.

- Nasilni ulazak u Parlament ili druge institucije, kao i politizacija  i pokušaj manipulacije od strane bilo koje političke grupacije, neće riješiti vaše probleme, poručio je predśednik Pajović radnicima KAP-a.

Predśednik Pajović je još jednom pozvao na strpljenje, pri čemu je posebno naglasio da nikome ne trebaju konflikti koji mogu rezultirati posljedicama po zdravlje ljudi.