Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
ponedjeljak, 09. jun 2014. 14:10

Studijska pośeta Zakonodavnog odbora Republici Hrvatskoj

Delegacija Zakonodavnog odbora Skupštine Crne Gore u sastavu: Luiđ Škrelja, Marta Šćepanović, Vladislav Bojović i Srđan Perić boraviće u studijskoj pośeti Republici Hrvatskoj 11. i 12. juna 2014. godine.


Tokom boravka u Zagrebu, planirani su, između ostalog, sastanci delegacije sa potpredśednikom Hrvatskog sabora, Nenadom Stazićem, članovima Odbora za zakonodavstvo, članovima Odbora za Ustav, Poslovnik i politički sustav, članovima Odbora za ljudska prava i prava nacionalnih manjina Hrvatskog sabora. Takođe, planiran je i sastanak sa članovima Ureda za zakonodavstvo Vlade Republike Hrvatske, kao i sa ambasadorom Crne Gore u Hrvatskoj.
Cilj poŚete je upoznavanje članova Zakonodavnog Odbora Skupštine Crne Gore sa načinom rada odbora Hrvatskog sabora u postupku donošenja zakona i drugih akata.