Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
ponedjeljak, 15. decembar 2014. 12:20

Održana 93. Śednica Zakonodavnog odbora

Odbor razmotrio nekoliko predloga zakona

Zakonodavni odbor Skupštine Crne Gore je na danas održanoj 93. śednici, razmotrio i pozitivno se izjasnio o sljedećim predlozima akata,:

- Predlogu zakona o završnom računu budžeta Crne Gore za 2013.godinu;

- Predlogu zakona o budžetu Crne Gore za 2015.godinu;

- Predlogu odluke o upućivanju pripadnika Vojske Crne Gore u međunarodnu misiju „Resolute Support – (RS)“ u Avganistanu;

- Predlogu rezolucije o životnoj sredini, koji je podnio poslanik, prof.dr Branko Radulović.

- Odbor je razmotrio i Predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o regionalnom razvoju i konstatovao da će se o istom  izjasniti na sljedećoj śednici Odbora.


U skladu sa članom 67 stav 1 Poslovnika Skupštine Crne Gore, Odbor nije razmotrio  Predlog zakona o potvrđivanju Protokola između Crne Gore i Republike Slovačke uz Ugovor između Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije i Socijalističke Republike Čehoslovačke o regulisanju pravnih odnosa u građanskim, porodičnim i krivičnim stvarima od 20. januara 1964. godine.