Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
četvrtak, 28. maj 2015. 13:20

Zakonodavni odbor održao 121. śednicu

Odbor razmotrio nekoliko predloga zakona

Zakonodavni odbor je na danas održanoj 121. śednici, razmotrio i pozitivno se izjasnio o: Predlogu zakona o izmjenama i dopunama Zakonika o krivičnom postupku; Predlogu zakona o arbitraži; Predlogu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o parničnom postupku; Predlogu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o stočarstvu;Predlogu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o boravišnoj taksi; Predlogu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o ograničavanju upotrebe duvanskih proizvoda; Prijedlogu zakona o zaštiti potrošača- korisnika finansijskih usluga, koji je podnio poslanik Andrija Popović; Predlogu zakona o izmjenama Opšteg zakona o obrazovanju i vaspitanju, koji su podnijeli poslanici: doc. dr Branka Bošnjak, Milutin Đukanović, Vladislav Bojović, Janko Vučinić i prof. dr Jelisava Kalezić i Predlogu zakona o dopuni Zakona o osnovnom obrazovanju i vaspitanju, koji su podnijeli poslanici: Milutin Đukanović, doc. dr Branka Bošnjak, Janko Vučinić i Vladislav Bojović.

Takođe, Odbor je imao raspravu i o Predlogu zakona o dopunama Zakona o radu, koji su podnijeli poslanici: doc. dr Branka Bošnjak, Milutin Đukanović, Vladislav Bojović, Janko Vučinić i prof. dr Jelisava Kalezić, dok je izjašnjavanje o istom odložio za neku od narednih śednica.