Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
četvrtak, 18. februar 2016. 11:00

Zakonodavni odbor održao 148. śednicu

Razmotreno nekoliko amandmana

Odbor je razmotrio i pozitivno se izjasnio o amandmanima na Predlog zakona o zaradama zaposlenih u javnom sektoru, i to o 2 amandmana koje su podnijeli poslanici: Zoran Jelić i Marta Šćepanović i jednom amandmanu koji su podnijeli poslanici: Mladen Bojanić i mr Dritan Abazović.

Amandman koji je podnio poslanik dr Damir Šehović na Predlog zakona o zaradama zaposlenih u javnom sektoru, odložen je u skladu sa članom 67 stav 1 Poslovnika Skupštine Crne Gore.

Takođe, Odbor je razmotrio amandman na Predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o strancima, koji su podnijeli poslanici: Zoran Jelić, Marta Šćepanović, Šefkija Murić i Veljko Zarubica, ali je izjašnjavanje o istom odloženo.

Śednici Odbora prisustvovao je i ministar finansija, dr Radoje Žugić -  predstavnik predlagača Zakona o zaradama zaposlenih u javnom sektoru.