Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
srijeda, 08. oktobar 2014. 14:11

Održana 41. śednica Administrativnog odbora

Na danas održanoj 41. śednici Administrativnog odbora, na predlog Kluba poslanika Demokratskog fronta, Odbor je utvrdio Predlog odluke o razrješenju i izboru jednog člana Odbora za turizam, poljoprivredu, ekologiju i prostorno planiranje. S tim u vezi, Odbor je odlučio da predloži Skupštini Crne Gore:

- da se razriješi dužnosti člana Odbora za turizam, poljoprivredu, ekologiju i prostorno planiranje poslanik dr Novica Stanić; i
- da se za člana Odbora za turizam, poljoprivredu, ekologiju i prostorno planiranje, izabere poslanica dr Ljiljana Đurašković.

U okviru tačke dnevnog reda “tekuća pitanja”, članovi Odbora su se saglasili da se u okviru utvrđivanja Predloga odluke o imenovanju dva člana Savjeta Agencije za elektronske medije, po Javnom pozivu br.00-63-14/14-84 od 25. avgusta tekuće godine, formira Radna grupa koja će izvršiti uvid u dostavljene prijave sa dokumentacijom, a u cilju utvrđivanja potpunih i blagovremenih predloga kandidata za imenovanje dva člana Savjeta Agencije. Radna grupa je obrazovana u sastavu: poslanica Marta Šćepanović, iz reda parlamentarne većine i poslanica Azra Jasavic, iz reda parlamentarne opozicije.