Preskoči na sadržaj Preskoči na podmeni Naslovna strana Aktuelnosti Mapa sajta Śednice skupštine Śednice radnih tijela Zakoni Kontakt Online streaming Ustav Crne Gore Akcioni plan Poslovnik Skupštine Plan zakonodavnog rada Mjesečni bilten Građani Međunarodna saradnja
Skupština Crne Gore
četvrtak, 18. decembar 2014. 15:46

Održana 48. śednica Administrativnog odbora

Odgođen postupak utvrđivanja kandidata za predśednika Savjeta Agencije za zaštitu ličnih podataka i slobodan pristup informacijama

Administrativni odbor Skupštine Crne Gore, na danas održanoj śednici, odlučio je da predloži poslanicu doc. dr Branku Bošnjak za predstavnicu Skupštine Crne Gore u Senatu Prijestonice.

Takođe, Administrativni odbor Skupštine Crne Gore je utvrdio Predlog odluke o imenovanju jedne zamjenice članice Državne izborne komisije. S tim u vezi, na predlog Kluba poslanika Demokratske partije socijalista, Odbor predlaže Skupštini Crne Gore da za zamjenicu članice Državne izborne komisije imenuje Ljubinku Popović Kustudić.

Odbor je odlučio da predloži Skupštini Crne Gore da imenuje Radenka Lacmanovića i Aleksu Ivanovića za članove Savjeta Agencije za zaštitu ličnih podataka i slobodan pristup informacijama. śednica Odbora je prekinuta i odlučeno je da se na nastavku śednice utvrdi predlog kandidata za imenovanje predśednika Savjeta Agencije.